30.4.10

Kadıköy Çıkarması


Şampiyonluk maçıymış, dönüm maçıymış, yıllar sonra duble yapma ihtimalleri doğmuş, vs vs vs... Günlerdir sadece bu haberler var gazete ve televizyonlarda.

Spora, genelikle de futbola müsabakaya çıkan - çıkacak olan 2 taraf açısından değil de İstanbul takımları gözünden bakan, onların lehine durumları sıkıntı yapmayan, ama aleyhinde durumlarda yeri göğü inleten medyamız farkında mıdır bilmem ama bahsi geçen takımın yarın (1 Mayıs 2010) oynayacağı maçla ilgili 2600 kişilik bir sıkıntı var ortada.


Fenerbahçe - Eskişehirspor maçının Fenerbahçe biletleri salı günü satışa çıkmış olmasına karşın, misafir takım tribünü biletleri hala satışa sunulmadı. Biletix, Fenerbahçe Kulübü veya Eskişehirspor Kulübü de bu konuda net bir açıklama yapmıyor. Bu gidişle misafir takım biletleri, maç günü staddaki gişeden satılacak. Bu durum da beraberinde ciddi boyutta sıkıntılar getirecek.


Yarın 1 Mayıs, İşçi Bayramı... Devrimci İşçiler olacak Taksim ve bilumum meydanlarda... Avrupa Yakası'nda Taksim ne anlama geliyorsa, Anadolu Yakası için Kadıköy odur... Bu da demek oluyor ki, sabah saatlerinde şehrin en hareketli 2 noktasından biri olacak Kadıköy. Bunca kalabalık ve sıkıntılı ortam varken, biletlerini karaborsacılara kaptırmamak adına sabahın erken saatlerinde üzerlerinde forma ve atkılarla Kadıköy'ün yolunu tutacak olan Eskişehirspor taraftarını nasıl olur da hesaba katmazlar anlamak mümkün değil.



Şimdiden uyarmış olalım, kimse şaşırmasın, meydanlarda 1 Mayıs kutlanırken yakınlarda bir yerde yine siyah kırmızı bir topluluk görecek insanlar. İşte, orda da futbol devrimcileri olacak. Umarım ben bu yazıyı yazdıktan sonra gün içinde biletler çıkmış olur. Yoksa, hiç de düşünmek istemediğim tatsız olaylar bizi bekler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder